Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 17 Ekim 2023 89 Görüntüleme

KAYMAKAM KADİR SERTEL OTCU:” CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

Tarsus Kaymakamlığı, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü’nde gerçekleşen etkinlik, çocuk oyunları şenliği olarak büyük bir coşkuyla kutlandı. Etkinliğe, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, ilçe protokolü, yaş almış büyüklerimiz ve farklı okullardan gelen öğrencilerimiz yoğun bir katılım gösterdi.

Bu özel gün, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını coşku ve neşe içinde kutlama fırsatı sunarken, çocuklar için de unutulmaz anılar biriktirme şansı sundu.Eğitim kurumlarından gelen öğrenciler, çocuk oyunları oynayarak keyifli bir gün geçirdiler.

Tarsus Kaymakamlığı’nın düzenlediği bu etkinlik, Cumhuriyetimizin değerlerini ve birlik ruhunu kutlayarak gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda kalacak gibi görünüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster