Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 28 Aralık 2023 57 Görüntüleme

“Çukurovada Kurtulan İlk Şehir; Yenice”

CHP Yenice Parti Başkanlığı Binasında ,Kurtuluşun 102. yıl dönümünde “Çukurova’da Kurtulan İlk Şehir; Yenice” başlıklı  söyleşi gerçekleştirildi.

CHP Yenice Parti Başkanlığı Yönetimi yaptığı açıklamada :

“Kurtuluşun 102. yıl dönümünde “Çukurovada Kurtulan İlk Şehir; Yenice” başlıklı CHP Yenice parti binamızda gerçekleşen söyleşimizde konuşmalarıyla tarihimize ışık tutan Sayın Prof. Dr. Esat Arslan, CHP Tarsus İlçe Başkanımız Sayın Selahattin Şahin, Sayın Haris Seçer’e kıymetli katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Katılım sağlayan Tarsus Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Güntaç Yılmaz’a, belediye başkan aday adaylarımıza, İlçe yönetim kurulu üyemiz Sayın Hüseyin Uğur ve yöneticilerimize, ilçe kadın kolları başkanımız Sayın Belda Boroğlu ve kadın kollarımıza, muhtarımız Sayın Ali Sırdaş ve muhtar adaylarımıza, çevre mahalle muhtarlarımıza, parti delegelerimiz ve partililerimize, değerli basın mensuplarımıza ve halkımıza çok teşekkür ederiz.

Yenice’mizin Kurtuluşunun yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü olmak üzere aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster