Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Tarsus, Yaşam 12 Haziran 2023 105 Görüntüleme

Özel Tarsus Hastanesi ; “Her Gün Biraz Daha Büyüyor”

2022 yılının Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan Özel Tarsus Hastanesi, kadrosunu ve teknolojisini geliştirmeye ara vermeden devam ediyor.

Başhekim Dr. Çağla Sayar, yeni hekimlerimiz, bölümlerimiz ve teknik altyapımızla her gün biraz daha büyüdüğümüzü söyledi. Ortopedi alanında Türkiye’nin en önemli hekimleri arasında gösterilen merhum Op. Dr. Ömer Sayar‘ın kurucusu olduğu Ömer Sayar Hastanesi‘nden devraldığımız 30 yıllık deneyimi geleceğe taşıyan Özel Tarsus Hastanesi, hizmet vermeye başladığı 17 Ağustos 2022’den bu yana doktor, hemşire ve diğer sağlık personel kadrosunu genişletiyor ve yeni bölümler ile tıp teknolojilerini yakından takip ediyor.

Hastanenin başhekimi Dr. Çağla Sayar, Tarsuslulara ve bölge insanlarına en iyi sağlık hizmetini sunmak için tüm güçlerini zorladıklarını belirtiyor. “Sağlığınız bize emanet” sloganıyla hizmet sunan Özel Tarsus Hastanesi, 57 yatak kapasitesiyle teşhis ve tedavi hizmetleri sunmaktadır.

Hastanenin bünyesinde servislerin dışında 4 yataklı yetişkin yoğun bakım ünitesi ve 10 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi ile radyoloji ve görüntüleme bölümü, laboratuvar, kan transfüzyon merkezi ve 7/24 saat hizmet veren acil servis bulunmaktadır. Ayrıca, 3 ameliyathane, bir doğum masası bulunan doğumhane, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi, dermatoloji bölümü için hazırlıkların son aşamaya geldiği ve yakında açılacak olan Kemer ünitesi de hastanenin hizmetlerini tamamlamaktadır. Özel Tarsus Hastanesi, 17 bölümde hizmet vermektedir.

Başhekim Dr. Çağla Sayar, hastanede sunulan bölümleri şu şekilde sıralıyor: acil servis, anestezi ve reanimasyon, beslenme ve diyetetik, biyokimya, çocuk sağlığı, çocuk kardiyolojisi, erişkin yoğun bakım, fizik tedavi ve rehabilitasyon, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, kulak burun boğaz hastalıkları, ortopedi ve travma travmatoloji, iç hastalıklar, psikiyatri, radyoloji, yeni doğan yoğun bakım, üroloji.

Özel Tarsus Hastanesi, özellikle ortopedi alanında Türkiye’nin en önemli hastaneleri arasında yer almaktadır. Merhum Op. Dr. Ömer Sayar’ın Ömer Sayar Hastanesi’ndeki 30 yıllık birikimini devralarak bu alandaki başarıyı sürdürüyoruz.

Özel Tarsus Hastanesi’nde yapılan ameliyatlar ve işlemler arasında fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları, bacak uzatma ameliyatları, çarpık ayak düzeltme ameliyatları, osteorapatik vertebroplasti, kifo plasti, kalça çıkığı tedavisi, serebral palsy hastalarının aşil tendon uzatma ve gevşetme ameliyatları, düşük ayak ve düşük elde tendon transferleri, karpal tünel ve krital tünel ameliyatları, lazer ameliyatları, kapalı ameliyatlar, normal ve sezaryen doğum ameliyatları, guatr ameliyatları, kanser ameliyatları, safra kesesi ameliyatları, mide ameliyatları, kıl dönmesi ameliyatları, basur ameliyatları, açık yaralar ve fistül ameliyatları, mide botoksu, mide balonu, erkek cinsel işlev bozukluğu tedavisi, böbrek ve üreter taş cerrahisi, idrar kaçırma, kadın üroloji tedavisi ve cerrahisi, çocuk ürolojisi, kısırlık tedavisi, horlama ameliyatları, kulak burun boğaz ameliyatları, rinoplasti ameliyatları, biyopsi, PRP, bilgisayarlı tomografi, ESWL, mamografi ve USG bulunmaktadır.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster