Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 12 Haziran 2023 99 Görüntüleme

Hürriyetçi Eğitim Sen Tarsus Temsilciliği, “Hürriyet Belemedik” ETKİNLİĞİYLE ÜYELERİNİ BULUŞTURDU

Hürriyetçi Eğitim Sen Tarsus Temsilciliği, üyelerinin katılımıyla düzenlediği “Hürriyet Belemedik” etkinliğiyle büyük bir başarı elde etti.
Eğitim çalışanlarını bir araya getiren etkinlik, keyifli ve deşarj edici bir gün yaşanmasına olanak sağladı.
Üyeler yaklaşık 2 saatlik bir yürüyüş gerçekleştirerek doğanın tadını çıkardılar. Doğanın içinde geçen bu yürüyüş, katılımcıların hem fiziksel olarak aktif olmasını sağladı hem de doğa ile iç içe bir deneyim yaşamalarına olanak verdi.
Hürriyetçi Sen Tarsus Şube Başkanı Talip Özdemir, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, bu tür aktivitelerin düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.
Özdemir, eğitim çalışanlarının yoğun ve stresli geçen eğitim öğretim yılı sonunda böyle etkinliklerle rahatlama ve deşarj olma fırsatı bulacaklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster