İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 2 Şubat 2023 156 Görüntüleme

OSMANLI GAYRİMENKUL AKKOZA MEDYA GRUBUMUZU ZİYARET ETTİ

Osmanlı Gayrimenkul işletmecileri, Tuğba Doğan ve Behiye Türko, Akkoza Medya Grubumuzu ziyaret etti.
Tarsus ‘ta gayrimenkul danışmanlığı olarak hizmet veren Osmanlı Gayrimenkul işletmecileri Sn Tuğba Doğan ve Sn Behiye Türko, Tarsus’ta emlak sektörüne yenilikçi bakış açısı getirmek istediklerini ve Tarsus’un da emlak sektörü olarak tanınmasını istediklerini ve bunun için çalışmalar yaptıklarını belirttiler. Bağ, bahçe, tarla, satılık, kiralık, ev ve arsa alanlarında müşteri ve danışanlarına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını dile getirdiler.
Akkoza Medya Rejisörümüz Sn Erdal Alakaş ve ziyarete eşlik eden Sn Aynur Sevinç ile gerçekleştirdikleri sohbette ,başarılı kadın girişimcilerimiz yaptıkları çalışmaları ve yenilikçi düşüncelerini anlattılar.
Osmanlı Gayrimenkul, Şehit Mustafa Kemal Mahallesi, Atatürk Caddesi, Ata İş Merkezi, Kat:2, No:202 Tarsus/ Mersin adresinde hizmet vermektedir.
Bizde Akkoza Medya Grubu olarak, en kısa sürede iade-i ziyaret gerçekleştireceğimizi belirterek, Osmanlı Gayrimenkul Sahipleri Kadın Girişimcilerimize çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster