İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 27 Mart 2024 23 Görüntüleme

Mustafa SELAMOĞLU : “Yenişehir’de İYİLER KAZANACAK”

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa SELAMOĞLU, basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında :

“Değerli Basın mensupları, İYİ Parti üyeleri, kıymetli hemşehrilerim,

Malumunuz, yerel seçime sayılı günler kaldı. Kısa süre önce Yenişehir İlçe teşkilatımızdaki bayrak değişimi vesilesiyle huzurlarınızda olmuştum.

Gösterilen güvene dayanarak seçime bu kadar az süre kalmasının da etkisiyle hızla çalışmalarımıza başladık. Sahada çalışmalarımıza ve ziyaretlere devam ediyoruz. Sevgili hemşehrilerimizin sıcak ilgisi ve olumlu dönüşler sebebiyle başta kendileri olmak üzere, kıymetli Belediye Başkan adayımız Ahmet Arıcan beye, sahada emek veren partililerimiz ve gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Belediye seçimlerinde rakip başkan adayının çeşitli ortamlarda “Yenişehir İyi Parti’den istifa eden yönetici ve üyeler CHP’ne kayıt oluyorlar” şeklinde beyanları olduğu duyumu gelmektedir. Böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Seçim sürecinde algı yönetimi ve manipülasyon amaçlı bu tür adımlar siyasi etik ve genel ahlak kurallarına da aykırıdır.

Ahmet Arıcan Başkanımızın vizyonu, tertemiz geçmişi, ekibi ve projeleriyle seçmen nezdinde çok güçlü karşılık bulmuş ve bu durum gerek sahada gerekse anket çalışmalarına yansımıştır. Yapılmaya çalışılan şeyi kısaca “Korku dağları sarmış” özdeyişimizle tanımlamak mümkündür.

“Ceketimizi koysak seçtiririz” anlayışıyla rahat hareket edip seçimi kaybedeceklerini görünce panikleyen cenahın bu tavrını kıymetli Yenişehirli seçmenlerimizin takdirine bırakıyoruz.

En doğru sonuç veren anketin 31 Mart’ta kıymetli seçmenlerimizin önüne konacak sandıkta ortaya çıkacağını hatırlatmak isteriz.

Yenişehirli hemşehrilerimizin EN İYİSİNİ hak ettiğini biliyoruz ve 31 Mart seçimlerini müteakip Yenişehir’de Ahmet Arıcan Başkanımızla İYİlerin göreve geleceğini, Yenişehir’e güneşin doğacağını müjdelemek istiyoruz.

Yenişehir’de İYİLER KAZANACAK. Saygılarımla” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster