İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 27 Mart 2024 23 Görüntüleme

CHP’li Tuncer, Toplumun Nabzını Tutmak İçin Sahada Olacaklarını Söyledi

BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, yerel yönetim anlayışlarının katılım, uzlaşı ve işbirliği olduğuna vurgu yaparak, “Sorunları, yurttaşların katılımını sağlayarak; birlikte çözüm üreteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ile birlikte Mezitli Esnaf Kredi Kooperatifini ziyaret etti. 75. Yıl Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde de pazar yerlerini ziyaret eden Tuncer, hem esnafı, hem de mahalle sakinlerini dinledi.

GÜÇLÜ ESNAF, GÜÇLÜ BİR TOPLUMDUR
Cumhuriyet Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Tuncer, Mezitli’mizin unutulan mahallelerinin önemli konularını konuştu, projelerini anlattı. Tuncer, toplumun nabzını tutmak için sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.
Katılım, uzlaşı ve işbirliğinin yerel yönetim anlayışlarının temeli olduğuna işaret eden Tuncer, şöyle devam etti: “Hem Büyükşehir hem de Mezitli Belediyesi olarak, esnafımıza sağlam bir destek sözü veriyoruz. Çünkü güçlü bir esnaf, güçlü bir toplum demektir. Sorunları, yurttaşların katılımını sağlayarak; birlikte çözüm üreteceğiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster