Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 7 Şubat 2024 40 Görüntüleme

MUHARREM İNCE BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus’u ziyaret etti.
İnce’nin Tarsus programının ilk durağı, sabah saat 10’da Eshab-ı Kehf’i ziyaret etmek oldu.
Ardından Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan ve parti üyeleri, Tarsus ve Mersin yerel basını ile Tarsus Gözenler Restaurant’ta kahvaltı programında bir araya geldi.
Kahvaltı programı sırasında, Muharrem İnce Türkiye’nin genel gündemini yorumlarken şunları söyledi: “Biz Memleket Partisi Olarak Ne Sağdan, Ne Soldan Atatürk’ün Yolundan Diyoruz!”
İnce, parti olarak depreme dirençli kentlerin oluşturulmasını hedeflediklerini belirterek, “Biz üçüncü yolu temsil ediyoruz bu memlekette. Aklın yolu, bilimin yolunu temsil ediyoruz.” diyerek “3A” dediklerini belirtti: “Akıl, Adalet, Ahlak.”
Ayrıca “3B” ilkesine de vurgu yaparak, “Önce barışacağız, sonra büyüyeceğiz ve adil bölüşeceğiz.” dedi.
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İnce, Tarsus ve Mersin’in yerel sorunlarına ilişkin görüşlerini paylaşırken çözüm önerilerini de aktardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster