Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 7 Şubat 2024 38 Görüntüleme

HALK EKMEK FABRİKASI AÇILDI

“Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2. Halk Ekmek Fabrikası’nı Açtı. Açılışa Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de Katıldı”
Tarsus Belediyesi, 7 Şubat 2024 Çarşamba günü Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nde, saat 14.30’da, 2. Halk Ekmek Fabrikası’nın açılışını gerçekleştirdi.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, açılış konuşmasında şunları dile getirdi: “Nüfusu 500 Binlere dayanan şehrimizde, Gülek’ten Alifakı’ya, Dorak’tan Yüksek Mahallemize kadar her vatandaşımız ucuz ve kaliteli ekmek yesin diye ayda 2 Milyon ekmek üretecek ekmek fabrikamızı hizmete açtık.”
Açılış töreninde, Halk Ekmek Fabrikası’nın Ramazan Ayı’nda 1 Liradan tüm Tarsus’a ekmek üretimi sağlayacağı müjdesi verildi.
Açılışta Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de konuşma yaptı.
Muharrem İnce, Türkiye’de üçüncü bir yol açmayı hedeflediklerini belirterek, 22 yıldır memleketi yönetenlerin tarımı çökertip, eğitimin niteliğini bozduğunu, emeklileri yoksulluk sınırının altında yaşattığını ve esnafın siftahsız kepenk kapattığını ifade etti. İnce, bu iktidarın ve 22 yıldır bu iktidarı yenemeyen muhalefetin cezalandırılması gerektiğini belirtti.
Sayın Muharrem İnce, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan hakkında ise, Bozdoğan’ın 5 yıllık CHP Tarsus Belediye Başkanı olduğunu ve hiçbir usulsüzlüğünün olmadığını dile getirerek, sırf keyfi olarak aday gösterilmemesinin yanlış olduğunu belirtti.
Yoğun katılımın olduğu törende, katılan vatandaşlara; un, portakal, limon, aromatik bitkiler, fide, fidan, ekmek ve marul ücretsiz olarak dağıtıldı.
Bu açılış, Tarsus’un ekonomik ve sosyal gelişimine önemli bir katkı sağlayacak ve halkın ihtiyaçlarını karşılayacak olan Halk Ekmek Fabrikası’nın resmi başlangıcını temsil etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster