İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kültür, Yaşam 15 Kasım 2022 169 Görüntüleme

MERSİN VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN 8. ULUSLARARASI NARENCİYE FESTİVALİ ALANINI ZİYARET ETTİ

Mersin Valimiz Ali Hamza Pehlivan; Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Ticaret Borsası koordinatörlüğünde,Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Ticaret Borsası, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Akdeniz İhracatçılar Birliği(AKİB),Deniz Ticaret Odası, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi (MIP),İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım Müdürlüğü katkı, işbirliği ve koordinasyonu ile narenciye ürünlerinin tanıtılması, katma değerli ürünleri de teşvik ederek marka değerinin arttırılması, tüketiminin teşvik edilmesi ve İlimizin tanıtımına ivme katması amacıyla bu yıl 8.’si düzenlenen ‘Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nin son gününde festival alanında kurulan standları gezdi, yoğun ilgili gösteren vatandaşlarımızla sohbet etti.
Vali Pehlivan’a, Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir, İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı da eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster