İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 12 Mart 2024 33 Görüntüleme

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Tarsus’ta Öğretmenlerle Buluştu

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmenlerle bir araya gelmek amacıyla düzenlenen “33 Öğretmen Buluşması” etkinliği kapsamında Tarsus’u ziyaret etti

İlk olarak Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Erol ile birlikte, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden heyet, Metin ve ilçe milli eğitim şube müdürleriyle yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Şehit İshak İlkokulu’nu ziyaret eden Fazilet Durmuş ve beraberindekiler, öğrencilerin derslerine katılarak onlarla sohbet ettiler ve oyunlarına eşlik ettiler. Son olarak, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla Mersin Eğitim Akademisi kapsamında “Değişen Dünya’nın Eğitim Liderleri” konulu bir seminer gerçekleştirdi. Bu etkinlikle öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim alanındaki yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgi paylaşımı sağlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster