İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 12 Mart 2024 35 Görüntüleme

“AKKOZA ARTI-EKSİ” PROGRAMI BAŞLADI

“Akkoza Medya Grubu Olarak Tarsus’un Siyasi Nabzını Ölçmek İçin Yeni Bir Program Başlattık: ‘Akkoza Artı Eksi'”

Akkoza Medya olarak, yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla Tarsus’un siyasi atmosferini değerlendirmek ve önemli konuları masaya yatırmak amacıyla yeni bir program başlattık. “Akkoza Artı Eksi” adını taşıyan bu program, Tarsus’un değerli isimleriyle bir araya gelerek yerel seçim sürecini ve gündemdeki gelişmeleri canlı yayınlarla aktaracak.

Programın moderatörü Akkoza Rejisörümüz Erdal Alakaş oldu. İlk programın konuğu ise Yazar, Eğitimci, Tarigder Başkanı ve Tarsus’un duayen gazetecilerinden olan Beyhan Balaban oldu. Programda Tarsus Belediye Başkan adayları, meclis üyeleri ve gündeme dair önemli konular “artısı ve eksisiyle” ele alındı.

Akkoza Medya olarak, bu program ile yerel seçim sürecini izleyicilerimize detaylı bir şekilde sunarak, Tarsus’un siyasi ve sosyal dinamiklerini daha yakından tanıma fırsatı sağlamak amacımız oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster