Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 5 Mart 2024 44 Görüntüleme

Tarsus’un Geleceği İçin Yenilikçi Vaatler: Mehmet Yunus Seven’den Çarpıcı Proje Lansmanı!”

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkanı Mehmet Yunus Seven 4.03.2024 Günü My Life Plazada “Tarsus En İyisine Layık” diyerek projelerini kamuoyuyla paylaştı

Yoğun katılımın yanı sıra, İyi Parti üst düzey yöneticilerinin de katıldığı proje lansmanında İYİ Parti’nin belediye başkan adayı Mehmet Yunus Seven, Tarsus’un geleceğine dair iddialı vaatlerini ortaya koydu.


Toplantıda, şehrin karşı karşıya olduğu sorunları kökten çözeceklerinin sözünü verdi. İstihdamın artırılması, trafik sıkışıklığının giderilmesi ve şehrin modernleştirilmesi gibi önemli konularda vaatlerde bulunan Mehmet Yunus Seven, Tarsus’u yeni bir çağa taşıyacaklarının altını çizdi.

Seven, sadece fiziksel iyileştirmelerle yetinmeyip, Tarsus’un ruhunu da güçlendireceklerini vurgulayarak, şehrin manevi değerlerini koruma altına alacaklarını belirtti. Tarsus’un sadece bir şehir değil, aynı zamanda bir toplum olduğunu unutmamak gerektiğini vurguladı.
Projelerin detayını web sitemizden okuyabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster