İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 19 Haziran 2023 100 Görüntüleme

Mersin Büyükşehir’den Babalar Günü’ne Özel Konser

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her özel günde olduğu gibi bu Babalar Günü’nde de babalara özel bir konser düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, Babalar Günü’nde Sayapark AVM’de düzenlenen konserde sahne aldı. Çocuklarıyla birlikte gezmeye gelen babalar keyifli bir gün geçirdi.

“İlk defa böyle bir babalar günü kutlamasına şahit oldum”

Kızıyla birlikte gezmek için Sayapark’a gelen ve Babalar Günü Konseri ile karşılaştığını söyleyen Haluk Kanat, “Benim için sürpriz oldu. Ben çocuğumu getirdim gezmeye. Sonra baktım ki etkinlik düzenlenecek, çok güzel buldum. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni bu yaptığı güzel işten dolayı tebrik ediyorum. Bütün babalar adına bir baba olarak ben teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu tür faaliyetlerin devamını da bekliyoruz. Hakikaten çok mutluyum. İlk defa böyle bir babalar günü kutlamasına şahit oldum” dedi.

Servet Acar ise “Çok güzel olmuş. Buradan geçerken fark ettik, sürpriz oldu. Eğlendim, mutlu oldum. Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yaz Dostum Konserleri ile Mersin müziğe doyuyor

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Pop Orkestrası ile Türk Müziği Orkestrası Yaz Dostum Konserleri kapsamında Mersinlilerle buluşmaya başladı. Tarsus’tan Anamur’a ilçe ilçe gezen sanat ekibi yaz akşamlarını ezgilerle dolduruyor. 11 Haziran’da başlayan konserler ile Büyükşehir sırasıyla Mut, Tarsus, Silifke, Bozyazı, Anamur ve Aydıncık’ta  müzikseverleri bir araya getirdi.

Büyükşehir’in Pop Orkestrası ile Türk Müziği Orkestrası’nın ilçe programları şöyle;

20 Haziran saat 19.00 Tarsus Yarenlik Alanı/ MBB Pop Orkestrası

21 Haziran saat 20.00 Tarsus Yarenlik Alanı/ MBB Türk Müziği Orkestrası

23 Haziran saat 19.30 Mut Taşhan/ MBB Pop Orkestrası

23 Haziran saat 20.00 Bozyazı Sahil Yaşam Parkı/ MBB Türk Müziği Orkestrası

24 Haziran saat 20.00 Anamur Yeni Cumhuriyet Meydanı/ MBB Pop Orkestrası

26 Haziran saat 19.00 Gülnar Pazar Yeri/ MBB Pop Orkestrası

27 Haziran saat 19.00 Gülnar Pazar Yeri MBB Türk Müziği Orkestrası

30 Haziran saat 20.00 Aydıncık Eskiyörük Mah. Köy Meydanı/ MBB Türk Müziği Orkestrası

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster