İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 19 Haziran 2023 99 Görüntüleme

ŞEHİTLERTEPESİ ÇOCUKLARINA KARNE HEDİYESİ KİTOBÜS’TEN

TARSUS MÜZESİ’Nİ GEZEN ÇOCUKLAR TARİHTE YOLCULUK YAPTI
Tarsus merkez Şehitlertepesi Mahallesi Muhtarı Ruhi Güngör’ün organizasyonu ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle çocuklara karne hediyesi programı düzenlendi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gezici Kütüphane Otobüsü ‘Kitobüs’ün de dahil olduğu gezide, hem çocuklara kitap armağan edildi; hem de Tarsus Müzesi’nde tarihe yolculuk yapıldı.
100 öğrenci ile 30 velinin katılım sağladığı programda tüm katılımcılar yine Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarıyla transfer edildi.
Çocuklara güzel bir karne hediyesi vermeyi hedeflediklerini kaydeden Şehitlertepesi Mahalle Muhtarı Ruhi Güngör, “Mahallemizin pırıl pırıl minikleri ve annelerimizle Tarsus Tarihi Müzesi Gezimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize, ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyemize ve Müze yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster