İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 25 Mart 2023 142 Görüntüleme

CHP Mersin Milletvekili A. Adayı FİKRİ KABLAN, AKKOZA MEDYAYI ZİYARET ETTİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Aday Adayı Sn. Fikri KABLAN Akkoza Medya Grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu.
Sayın Kablan, Akkoza Medya Grubumuzun Ceo’su Hasan Selenoğlu ile yaklaşık iki saat, memleketimiz ve gündeme dair sohbet ettiler.
Fikri Kablan sohbette Emin olun bu ülkeye Demokrasi gelecek, laiklik güçlenecek. Emin olun kutuplaşma yerine uzlaşma ve barış gelecek. Emin olun bu ülkede Hak, Hukuk, Adaleti sağlayacağız. Emin olun bu ülkede hiç kimse yatağa aç girmeyecek. Bunun için çalışacağım ve bizler Hep Birlikte Kazanacağız. Birleşe Birleşe Kazanacağız dedi.
Hasan Selenoğlu Teşekkür Etti.
Ceo’muz Hasan Selenoğlu, Chp Mersin Milletvekili A. Adayı Fikri Kablan’a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Çıkmış olduğu bu ulvi yolda başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster