Ana Sayfa Gündem, Yaşam 15 Mayıs 2024 27 Görüntüleme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUS ÇAĞBAŞI MAHALLESİNDE YOL ÇİZGİLEME ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, trafik akışının düzenli olması ve şeritlerin belirgin hale gelmesi ve güvenli geçiş için kent merkezinde olduğu gibi bağlı mahallelerde de çizgileme çalışmalarını sürdürüyor.

Tarsus’a bağlı ovada yer alan Çağbaşı Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde MESKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen altyapı faaliyetlerinin tamamlanması ve ardından asfalt seriminin de yerine getirilmesi sonrasında Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol çizgileme işlemini de uyguladı.

Büyükşehir Belediye ekiplerinin termoplastik ve sarı renkteki soğuk yol çizgisi ile trafik akışının güvenli şekilde sağlanmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar program dahilinde devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster