Ana Sayfa Gündem, Yaşam 15 Mayıs 2024 26 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ ÇAMLIYAYLA’DA TEMİZLİK VE ZARARLILARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çamlıyayla Koordinasyon Birimi ekipleri, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte çevre temizlik ve zararlılarla mücadele çalışmalarını hızlandırdı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çamlıyayla’nın ana arteri konumunda bulunan çarşı merkez ile Sebil Mahallesi arasında kalan bölümde çim biçme ve yabani otları temizleme çalışması gerçekleştirdi.

Lavra çalışmasını da hızlandıran ekipler, yaz aylarında sıkıntı yaşanmaması için Belçınar Mahallesi Atdağ bölgesi ile Ulumeres bölgesinde sulak alanlar, su birikintilerinin olduğu noktalar ve otluk bölgeleri tek tek ilaçladı.

Sulama ihtiyacının karşılanması için oluşturulan göletlerde de uygulanan lavra ile mücadele işlemi kapsamında, Çamlıyayla’nın diğer bölgelerinde de ekiplerin saha faaliyetleri sürüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster