Ana Sayfa Gündem, Tarsus 8 Ocak 2024 33 Görüntüleme

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Şahin Mahallesi Çocuklarını Gençlik Kampı’nda Ağırladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği etkinlik kapsamında, Tarsus Şahin Mahallesi çocukları ve aileleri, Tarsus Gençlik Kampı’nda unutulmaz bir gün geçirdi. Mahalle Muhtarı Hüseyin Aydın’ın girişimleriyle kampa taşınan katılımcılar, çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşadılar.

Survivor parkurlarında heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar, diğer oyun gruplarında da eğlenceli dakikalar geçirme şansını yakaladılar. Tüm misafirlere yapılan yemek ikramının ardından, gezi aracıyla kampın her noktasını keşfettiler. Müzik eşliğinde çekilen halaylarla renklenen etkinlikte, aileler çocuklarıyla birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Aydın, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmetlerinin takdire değer olduğunu belirterek, “Bu başarıda en büyük pay sahibi Vahap Seçer Başkanımıza aittir. Kendisine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Tarsus Gençlik Kampı emektarlarına da ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum,” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in liderliğindeki sosyal hizmet projeleri, mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazanmaya devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster