İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Kültür, Yaşam 29 Mart 2023 129 Görüntüleme

MERSİN BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ, KADIN DAYANIŞMASI İÇİN HATAY’DA

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi, Mersin Kent Konseyi Kadın Meclisi bileşeni olarak Hatay’a depremzede kadınlar için hijyenik ürün, bebek bezi ve mama yardımı götürdü.

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Arzu Günay, merkez üyesi Av. Ayfer Coşkun, beraberinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Şerife Hasoğlu ile birlikte Hatay’da Mor Dayanışma Merkezlerine ve Vakıflı Mahallesi Kadın Kooperatifini ziyaret ederek, bölgedeki depremzede kadınlar ve çocuklara ulaştırılmak üzere çok sayıda hijyenik ürün, bebek bezi ve mama yardımı yaptı. Ayrıca, deprem bölgesindeki kadınların üretimine destek olmak için fikir alışverişinde bulunuldu.

Depremzedelerin unutulmaması ve yardımların devam etmesi gerektiğini ifade eden Kadın Hakları Merkezi Başkanı Arzu Günay, bölgede yaşanan deprem ve sel felaketi sebebiyle temel ihtiyaçlara hala çok fazla gereksinim duyulduğunu belitti. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster