Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 8 Temmuz 2024 23 Görüntüleme

“KÖYDE HAYAT VAR” ETKİNLİĞİ BEYLİCE MAHALLESİ’NDE BAŞLADI

BEYLİCE’DE ‘KÖYDE HAYAT VAR’ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyde Hayat Var” etkinliği, ilk durağı olan Beylice Mahallesi’nde büyük bir katılımla gerçekleşti. Çocuklar, birbirinden renkli etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kreş Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen etkinlik, mahalle halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Çocuklar hem eğlendi, hem de öğrenmenin keyfini çıkardı. Aynı zamanda kadınlara yönelik atölyelerde düzenlendi.

 

TARSUS BELEDİYESİ İLE YAZ AYLARI ŞENLENİYOR

Rengarenk içeriklerle dolu olan bu yaz şenliklerinde, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama, mini konser, çocuk atölyeleri, el sanatları ve kadınlara yönelik atölyeler gibi çeşitli etkinlikler yer aldı. Hem çocuklar, hem de aileler bu etkinliklerde keyifli vakit geçirdi.  Ayrıca etkinliğe katılan vatandaşlara pamuk şeker, patlamış mısır, limonata ikram edildi.

“HİZMETLER BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan yapılan etkinliğin önemine değinerek “ Burada çocuklarımız için etkinlikler yapıyorlar. Hizmetler bu şekilde devam edecek.  Hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

“SANDALYE KAPMACADA BİRİNCİ OLDUM”

Çok eğlendiğini belirten bir diğer katılımcı “Etkinliği çok beğendim, gayet güzeldi. Sandalye kapmacada birinci oldum. Ali Boltaç Başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye ifade etti.

“KÖYDE HAYAT VAR ETKİNLİĞİNDE ÇOK EĞLENDİK”

Etkinlikten memnuniyetini dile getiren bir diğer katılımcı “Köyde Hayat Var etkinliğinde çok eğlendik. Belediyemizden çok memnunuz. Böyle etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde sosyalleşiyoruz. Etkinliği düzenleyen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a çok güveniyorum ve teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster