İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Yaşam 22 Aralık 2022 152 Görüntüleme

KARAMAN’DA 3 AYDIR KADINLARI YARALAYAN ŞAHIS YAKALANDI

Karaman’da sokakta yalnız gördüğü kadınların başına odunla vurarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.
Karaman merkez ve Ağılönü köyünde, son 3 ay içinde özellikle akşam saatlerinde başına sert cisimle vurulup, yaralanan kadın sayısının artması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı.
Bu kapsamda araştırma yapan polis ve jandarma ekipleri, saldırıya uğrayan kadınların o sırada sokakta yalnız olduklarını ve başlarına odunla vurularak yaralandıklarını saptadı.
Saldırıların gerçekleştiği bölgelerde mobese ve güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. 2’si Ağılönü köyünde olmak üzere 10’a yakın kadına, aynı kişinin saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.
Ekipler, saldırganın Ağılönü nüfusuna kayıtlı ve kent merkezinde oturan, bisküvi fabrikası işçisi Adnan T. olduğunu saptadı. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Adnan T., bugün gözaltına alındı.
Şu ana kadar 10’a yakın kadının saldırıya uğradığı belirlenirken, sayının daha fazla olabileceği üzerinde duruluyor. Adnan T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster