İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 22 Aralık 2022 220 Görüntüleme

ABDULAZİZ DEMİRCAN TARSUS İDMAN YURDU ile YOLLARINI AYIRDI

SonDakika Abdulaziz Demircan Tarsus İdman Yurdu ile Yollarını Ayırdı. Helallik İsteyerek VEDA ETTİ.

Abdulaziz Demircan’ın açıklaması ise şöyle;

”Sözlerime nasıl başlayacağımı bilemediğim bir veda mesajı olacak..

1,5 sezon boyunca severek büyük bir heyecanla formasını terlettiğim tarsus idman yurdu spor kulübünden an itibari ile yollarımı ayırmış bulunmaktayım . Gönül isterdi ki bu kulübe gelirken taraftara ve bizlere verilen vaadlerin yerine getirilip Tarsus İdman Yurdunu hak ettiği yere taşımaktı..

Benim Tarsus idman yurdu spor kulübüne gelmeme vesile olan ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Başkanım ŞAHİN KIRBIYIK’A, kulüp çalışanlarına,teknik ekip ve
futbolcu kardeşlerime teşekkür ederim.

Ve en çok KORSANLAR grubu başta olmak üzere tüm Tarsus idman Yurdu taraftarına ve Tarsuslulara teşekkür ederim ,sevildiğimi tüm şehirde hissettim .Bana verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler.. Tarsus İdman Yurdu formasıyla sizler için oynamak bir onurdu. Her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Hakkınızı helal edin .
Hoş çakalın…”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster