İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 4 Nisan 2023 121 Görüntüleme

İYİ Partili Değer, Partisine Yönelik Saldırıyı Kınadı

ZULME KARŞI BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZİYİ Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Fuat Değer, seçimlere günler kalmışken gerçekleşen saldırı ile toplumda korku yaratılmak istenildiğine işaret ederek, “Korkmuyoruz! Zulme karşı birleşe birleşe kazanacağız” ifadelerini kullandı.İYİ Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Fuat Değer, partisinin İstanbul İl Başkanlığı binasına gerçekleşen silahlı saldırıyı kınadı.

Türkiye’nin tarihi bir seçime giderken İYİ Parti’nin hedef alındığını ifade eden Değer, “Partimize, seçimlere günler kala gerçekleşen saldırı ile toplumda korku yaratılmak isteniyor. Partimize yönelik saldırı münferit bir saldırı olarak kabul edilemez. Tetikçiyi bulmak yetmez. Korku iklimi yaratmak isteyen karanlık odakların açığa çıkarılması gerekiyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi korkmuyoruz. Zulme karşı birleşe birleşe kazanacağız. 15 Mayıs sabahı yeni bir güneş doğacak. Tüm partili dava arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, faillerin yargı önünde hesap vermesini bekliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster