Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 23 Ağustos 2023 99 Görüntüleme

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı, Partinin Önde Gelen İsimlerinin Katılımıyla Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu

Su Sesi Cafe’de gerçekleşen kahvaltı programına İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve yönetim kurulu üyeleri, Dr. Mehmet Yunus Seven, Dr. Ahmet Kalmış, Mimar Esin Erkoç, parti üyeleri ve Tarsus yerel basını da yoğun ilgi gösterdi.
Programın açılış konuşmasını İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil yaptı. Ardından sırasıyla İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz söz alarak geçmiş seçim süreçlerini değerlendirdi ve önümüzdeki yerel seçimlere dair açıklamalar yaptı.
Basın mensuplarının da sorularının cevaplandırılmasının ardından, hatıra fotoğrafı çektirerek “Kahvalti Programı” sonlandırıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster