Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 23 Ağustos 2023 79 Görüntüleme

DRAMA – MASAL ve TENİS, ÜÇ’Ü BİR ARADA TARSUS TENİS KULÜBÜNDE BAŞLADI

Tarsus Tenis Kulübü, Tarsus Şehir Tiyatrosu ve Tarsus Belediyesi işbirliği ile Altaylılar Mahallesi’nde bulunan Tarsus Tenis Kulübü’nde Drama Masal Tenis Eğitim Programı başladı. Dra-Masal Tenis Eğitimi kapsamında, 21 Ağustos – 9 Eylül 2023 tarihleri arasında 1 ay boyunca, hafta içi her gün 5-6 ve 7-8 yaş gruplarına yönelik etkinlikler düzenleniyor.

Bu özel eğitim programında spor ve sanat bir araya getirilerek çocuklara farklı deneyimler sunuluyor. Eğitimde, çocukların anı yaşama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan oyunlar, masal anlatımı ve masalın içinde kendilerini bulma etkinlikleri yer alıyor. Aynı zamanda çocukların birbirleriyle kaynaşmaları ve becerilerini kullanmaları da teşvik ediliyor.
Eğitimde “Oyunsal Tenis” Tekniği kullanılarak çocuklar tenise ilk adımlarını atmış oluyorlar. Bu teknikle birlikte tenis sporunun temel prensipleri eğlenceli bir şekilde çocuklara öğretiliyor.
Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Erdem Bireroğlu, projelerine destek sunan Tarsus Belediyesi Kültür Müdürü Nihat Çapar ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini ileterek, bu değerli projenin çocukların gelişimine olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti.
Dra-Masal Tenis Eğitimleri, çocukların hem bedensel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlayan özgün bir yaklaşım sunuyor. Bu programın çocukların sporu daha eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde deneyimlemelerine yardımcı olması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster