Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 27 Şubat 2023 178 Görüntüleme

İYİ PARTİ İSKENDERUN SAHRA HASTANESİ’NDE TARSUSLU DOKTORLAR DA GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞIYOR

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığı Sağlık Komisyonu , İskenderun’da İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Turhan Çömez‘in koordinesinde İYİ Parti Genel merkezimiz tarafından İYİ Parti İskenderun Sahra Hastanesi kuruldu.

” Ele ele yaralarımızı saracak,yeniden ayağa kalkacağız. ” diyen İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Dr .Turhan Çömez gönüllü görev yapacak doktorlara çağrıda bulunmuştu.

Bu çağrıya Tarsuslu Doktorlarımızda kayıtsız kalmadı.Göz Hekimi Dr Mehmet Yunus Seven,Çocuk Cerrahı İbrahim Şanlıalp, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Levent Alpaltaş,Pratisyen Hekim Metin Keleş ve Eczacı Beyzanur Seven İskenderun Sahra Hastanesi’nde gönüllü olarak çalışmaya başladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster