Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 16 Ekim 2023 102 Görüntüleme

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN : “MEMURA EYLEM LÜKS DEĞİLDİR”

Türkiye genelindeki bütün Hürriyetçi Eğitim Sen üyeleri, Cumhuriyetimizin 100.Yılı dolayısıyla “100.Yıl Hürriyet Buluşması” programı düzenledi.

“100.yıl Hürriyet Buluşması” için önce Anıtkabir ziyareti ve ardından da Ulus meydanında miting gerçekleştirildi. Programa katılan Eğitim Sen Mersin Şube Başkanı Talip ÖZDEMİR ise düzenlenen “100.Yıl Hürriyet Buluşması “için şunları söyledi: “Tarihler 14.10.2023’ü gösterdiğinde Ankara uzun bir aradan sonra hareket kabiliyeti yüksek, amacına ulaşan, gündemdeki güncel sorunları anlatan, büyük bir eyleme sahne oldu.

Aslanlı yolda, Gazi Paşa’nın ilkelerini hayatına nakşetmiş binlerle huzura yürümek keyifliydi. Ulus meydanında, Mustafa Kemal Atatürk’ün yoklukla kurduğu Birinci Meclisin karşısında memurun yokluğunu haykırmak istemezdik elbette. Meydanda biriken binleri izleyen daha büyük yokluğu, ekonomik sıkıntıyı yaşayan emeklilerin gönlümüz sizinle bakışı bizlere iyi ki buradayız dedirtti. Zira onlar, bizim, annemiz, babamız, dayımız, teyzemiz, amcamız, halamız en yakınımız. Yutkunmayanların, haykıranların sendikası Hürriyetçi Eğitim-Sen bu büyük eylem ve tarihle ömrünce gururlan.

Son sözlerim basına binlerce km mesafeden, binler Ankara’ya eyleme akarken birkaç km mesafedeki bazı haber ajanslarının konuya üç maymunu oynaması Türk demokrasisinin ve basın özgürlüğünün sorgulanmasına sebep olur, bu ülkeye bu kötülüğü yapmayın. “

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster