Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 16 Ekim 2023 86 Görüntüleme

MERSİN TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN 30. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ BALOSU DÜZENLENDİ

1993 yılında 380 hektarlık alan üzerinde faaliyete başlayan ve 2023 yılında 4. etabın açılmasıyla 820 hektarlık alan üzerinde faaliyetlerine devam eden ve 5. etapla birlikte yaklaşık 1100 hektara ulaşacak Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB)’nin “Cumhuriyetimizin 100. Yılında MTOSB 30.kuruluş yıldönümü” Kutlama Balosu düzenlendi.

Kutlama programında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan Cumhuriyetimizin 100.Yılı videosu ve 100.yıl marşı, MTOSB video gösterimlerinin ardından bir konuşma yapan Vali Pehlivan; “Bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılındayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere o zorlu günlerde canını dişine takarak göğsünü vatanımızın birliği ve bütünlüğü için düşmana karşı siper ederek Cumhuriyetimizi kuran aziz ecdadımızı, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygıyla, rahmetle ve minnetle yad ediyorum. “dedi.

Programda, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli de bir konuşma gerçekleştirdi, duygu ve düşüncelerini ifade etti. Programda MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Vali Ali Hamza Pehlivan’a, Organize Sanayi bölgesine verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Vali Pehlivan, Müteşebbis Heyet Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri ile MTOSB’de faaliyet gösteren ve İstanbul Sanayi Odası tarafından yayımlanan Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren firmalara, OSB’nin gelişimine verdikleri katkılardan dolayı plaket verdi. MTOSB’de yatırımı olan,10,20 ve 30 yılını tamamlayan sanayi firmalarının yetkililerine protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster