Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 23 Ocak 2024 73 Görüntüleme

CUMHUR İTTİFAKI TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT TAT BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İlker Uyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı, 23 Ocak 2024 Salı günü saat 09:30’da Yeni Kent Lokantası’nda, Tarsus Basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Toplantıda, Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, projelerini detaylı bir şekilde anlatarak, Tarsus’un geleceği için önerilerini, planlarını basın mensupları ile paylaştı.
MHP ve AK Parti İlçe Başkanları ile beraber yönetim kurulu üyeleri de katılımcılara partilerinin bu konudaki görüşlerini aktardılar.
Kahvaltı programı sırasında Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat ve diğer parti temsilcileri, basın mensuplarının sorularını içtenlikle cevapladılar.
Toplantının sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.Bu etkinlik, yerel basının katılımıyla yerel seçim sürecinde adayların ve partilerin halka sunduğu projelerin tanıtılması açısından önemli bir adım oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster