İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Tarsus, Video Galeri 19.06.2023 530 Görüntüleme

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç :”Gençlerle Birlikte Daha İyi Bir Gelecek İnşa Etmek İçin Çalışmaya Devam “

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç Tarsus’u ziyaret etti.

İlk olarak Milletvekili Sayın Dinç, HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve şikayetlerini dinledi.

Ardından ,HÜDA PAR “Yaz Etkinlikleri” kapsamında Tarsus Kültür Park’ta gençler bir araya geldi.HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili şunları söyledi: ” Tarsus ziyaretlerimiz kapsamında, HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığında vatandaşlarımız ile bir araya geldik.Talep ve şikayetleri dinleyerek çözüm odaklı siyasetimizi anlattık ve

Tarsus Kültür Parkta gençlerle buluşarak fikirlerini dinlemek için bir araya geldik.Gençlerimizin vizyonu, enerjisi ve tutkusu geleceğimizin teminatıdır. Onların önerilerini değerlendirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için çabalamaya devam edeceğiz inşallah. Gençlerle birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam..”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster