Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 3 Mayıs 2023 126 Görüntüleme

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI TARAFINDAN “İŞ’TE MERSİN, İŞ’TE TÜRKİYE“ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Hazine ve Maliye Bakanı sayın Nureddin Nebati başkanlığında, Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Bakan Yardımcıları, Bakanlık bürokratları, kamu bankalarının Genel Müdürleri, MÜSİAD ve ASKON Genel Başkanları, Mersinde faaliyet gösteren meslek odalarının temsilcileri ve iş insanlarının katılımıyla “İş’te Mersin, İş’te Türkiye” toplantısı düzenlendi.
Programda; açılış konuşmalarının ardından, İlimizin ekonomisinin dünü,bugünü ve geleceği konusunda değerlendirmeler yapıldı,fikir alışverişinde bulunuldu.
Programa AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Murat Zaman ve Yunus Elitaş, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Askon Genel Başkanı Orhan Aydın, Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Kamu Mali Yönetimi ve Dönüşüm Genel Müdürü Yakup Tekin, Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Vakıflar Bankası Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Kalkınma ve Yatırım Bankası Genel Müdürü İbrahim Halil Öztop, Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren, Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü Erdal Erdem, Katılım Finans Kefalet A.Ş. Genel Müdürü Ömer Karakuş, meslek odaları temsilcileri ve iş insanları katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster