İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Yaşam 3 Mayıs 2023 138 Görüntüleme

Cavidan Demirağ :” SEVGİ KAZANACAK “

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, nefret söylemi içeren pankartı kaldıran Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ne yönelik saldırıya; “Nefret ve şiddet bitecek. Sevgi kazanacak” sözleriyle tepki gösterdi.Mersin’de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ülkücü bir grubun saldırısına uğradı. Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, saldırıyı kınadı.

Şiddetin çözüm olmadığına vurgu yapan Demirağ, “Mersin’de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin MHP İl Seçim Koordinasyon Merkezi önünde bulunan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik nefret söylemi içeren pankartı kaldırması sonrası yaklaşık 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını üzüntüyle öğrendik. Kadınların yerlerde sürüklendiği saldırıda Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İl Koordinatörü Emre Türk ise yumruklanarak darp edildi. Şiddet asla çözüm olmaz. Ülkemiz büyük bir demokrasi bayramına hazırlanırken; şiddet ve nefret dilini körükleyenler amacına ulaşamayacak. 14 Mayıs’ta sevgi, barış, kardeşlik kazanacak. Genç arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, olayın faillerinin hukuk önünde hesap vermesini bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster