İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Yaşam 30 Mayıs 2023 126 Görüntüleme

Gürsel Tekin: “Kemal Kılıçdaroğlu çekilirse genel başkanlığa aday olabilirim”

Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turundan zaferle ayrılan adayın Cumhurbaşkanı Erdoğan olması sonrasında CHP‘de dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘na yapılan istifa çağrılarını değerlendiren eski CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, “Bizim fıtratımızda adam satmak yoktur ama sayın Kılıçdaroğlu çekilirse genel başkanlığa aday olmayı düşünebilirim” ifadelerini kullandı.

“KENDİNİ YENİLEMİŞ, DİNAMİK BİR KADROYA İHTİYAÇ VAR”

Radyo Sputnik’ten Aysel Alp‘e konuşan ve kongre takviminin yaklaştığına dikkat çeken Tekin, kendini yenilemiş, dinamik kadroya ihtiyaç olduğunu söyledi.

“BEN GENEL BAŞKANLA YOL YÜRÜMÜŞ BİR ARKADAŞIYIM”

Gürsel Tekin, kendisinin genel başkanlığa aday olup olmayacağına yönelik sorulan soruya ise şöyle cevap verdi; “Zamanı, günü gelince düşünürüz. Genel başkanım çekilirse düşünürüz. Çünkü ben genel başkanla yol yürümüş bir arkadaşıyım. Her şeye rağmen bizim fıtratımızda adam satmak yoktur.”

“TABİİ İNŞALLAH”

Tekin, “Siz Kılıçdaroğlu aday olmazsa aday olacaksınız bunu söylüyorsunuz değil mi?” sorusunu “Tabii inşallah” diye cevapladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster