İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 27 Mart 2023 152 Görüntüleme

GELECEK PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HAMİT KARIŞ MERSİN SOKAKLARINI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Gelecek Partisi Mersin Milletvekili aday adayı Hamit Karış, ilin sokaklarını tek tek gezerek, Mersinlilerle sohbet ediyor, sorunlarını dinleyip, not alıyor. Gelecek Partisi Mersin Milletvekili aday adayı Hamit Karış, ilin sokaklarını tek tek gezerek, Mersinlilerle sohbet ediyor, sorunlarını dinliyor, projeleri hakkında bilgi veriyor.
Partisinin Mersin İl Başkanlığını başarıyla yerine getirdikten sonra milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Karış, çalışmalarına şimdiden başladı. Karış, fırsat buldukça Mersin sokaklarına inerek, vatandaşlarla birlikte olmaya özen gösteriyor.
Hamit Karış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mersin’in ve Mersinlilerin kendileri için çok önemli olduğunu anlatarak, “Mersin bizim gözbebeğimiz. Mersin’e hizmet etmek, kentimizi en iyi seviyelere çıkartabilmek amacıyla yola çıktık. İnşallah da ilimize layıkıyla hizmet edeceğiz.” dedi.
Oldukça heyecanlı olduğunu anlatan Karış, “Bu güzel kente hizmet herkese nasip olmaz. İl Başkanı olarak hizmet etmek nasip oldu. İnşallah da şimdi liderimiz, hocamız Sayın Ahmet Davutoğlu’yla beraber hem ülkemize hem Mersinimize hizmet edeceği. Bu yüzden her zaman onlarla olmaya dikkat ediyoruz. Onlarla konuşup, şimdiden sorunlarına çözümler bulmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster