İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 27 Mart 2023 163 Görüntüleme

İYİ PARTİ’NİN EN GENÇ İLÇE BAŞKANI BURAK ÖZDİL;”SORULACAK BİR HESABIMIZ VAR”

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ;
”1 Nisan 2023 Tarihinde yapılacak olan ön seçim İYİ PARTİ Tüm TÜRKİYE’de heyecanla karşılanan demokrasi şöleni olacaktır.
Birbirinden kıymetli aday adaylarımız ilçemizi ziyaret etmekte ve adalet için, liyakatli kadrolar kurmak için can atmaktadır. Yaklaşık 3.000 üyemiz ile 01.04.2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz bu demokrasi şöleninde Tarsus Teşkilatının yön vereceği milletvekili aday adayının, mecliste tüm iYİ Parti teşkilatının sesi olacağından hiç şüphemiz yoktur.
Aday adaylarına açık çağrımızdır. Bu tek adam rejimini değiştirecek, yolsuzlukların hesabı soracak, adaleti her şeyden üstün tutacak, enflasyon ile mücadele edecek, deprem gerçeğini politika haline getirecek, demokrasiden ödün vermeyecek, tabana kulağını kesmeyecek, mücadelesini vermelidir.
Bizler 21 yıldır süren saltanatın gençler olarak artık son bulmasını, yolsuzluğa batmış bu ucube sistemin yok olmasını istiyoruz. Adamcılığın, ademi merkezciliğin, biad kültürünün, depremde ortaya çıkan liyakatsiz kadroların, mafyalaşmış siyasi partilerin, uyuşturucu trafiğine batmış hükümet ve yanlılarının bir an önce temizlenmesini istiyoruz. Bugün bakıldığında tarihi fırsat olarak gördüğümüz ön seçim sayesinde demokrasinin, partimizde iliklerine kadar işleyeceğini göstermektedir.
Tarsus’un, bu demokrasi şöleninde artık genel siyasette İYİ Parti adına daha gür ve daha güçlü çıkacağından eminiz. Buradan tüm üyelerimize seslenmek istiyoruz. 01.04.2023 Tarihinde yapılacak olan ön seçime tam katılım yaparak İYİ Parti’de ki demokrasi aşkını göstermelerini ve sandıklardan TARSUS aday adaylarını üst sıralara ve mecliste söz sahibi olmalarını sağlamaya davet ediyoruz ”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster