İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 29 Mart 2023 165 Görüntüleme

Dr. ALİ ARI MHP MERSİN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI, MHP TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA YOĞUN KATILIMLA DUYURDU

Dr. Ali Arı, 29 Mart Çarşamba( bugün) saat 12.00 ‘de, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı’nda 28.Dönem MHP Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.
MHP Tarsus İlçe Başkanı Sn Mehmet Çelik ‘in yaptığı açılış konuşmasının ardından, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi sürecine girdiğimizi belirterek ‘’Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru, yarınımızın ümidi gençlerimizin geleceği için bu seçim çok önemli’’ diyerek seçimin öneminden bahsetti.

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Sn Ahmet Bebek ; ’’ Beden ölür kalır cana bakın siz, Kim kiminle yürür ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, Haktan Hakikatten yana olun siz.’’
Söz alan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Sn Ahmet Bebek, basın açıklamasına katılan partililere hoş geldiniz diyerek, Ülkü Ocakları olarak Türk Gençliğini 54 yıldır olduğu gibi parti çatısı altında ülkesine ve milletine faydalı, ülkesi ve milleti için çalışacak gençleri yetiştirme noktasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını dile getirdi.
Ardından TÜRKAV Tarsus Başkanı Safi Karataylı ve Türk-Eğitim Sen Başkanı Yaşar Yılmaz ,KAÇEP Tarsus Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören ‘de MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı olan Sn Ali Arı’ya çıktığı bu yolda başarılar dilediler.
MHP Mersin Milletvekili A. Adayı Ali ARI ;”Ocaklı çocukları sevin, onlara güvenin .Ne Mutlu Türküm Diyene!!!’’
Son olarak konuşmasını yapan Sn Ali Arı, MHP Partisi ve Tarsus Ülkü Ocakları’nın içinde büyüdüğünü belirterek, Bilgisayar Mühendisi ve öğretmen olduğunu ve alanında akademisyen olarak yaptığı çalışmalardan bahsetti.
Çıktığı Milletvekilliği yolunda, Sn. Devlet Bahçeli’nin kendisini adaylığa uygun görürse gurur duyacağını, eğer uygun görülüp listeye giremezse de son ana kadar teşkilatın emrinde sandık başında olacağını belirtti. Hedeflerinin sahalara inip, gönüllere girip seçimde başarılı olmak olduğunu belirtti.
Haberin Canlı Yayınını İzlemek için link ; https://www.facebook.com/AkkozaMedya/videos/602057368187534
Haberin Röportajı Gün içinde Youtube Akkoza Medya Kanalında yayında olacaktır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster