Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 26 Haziran 2023 137 Görüntüleme

Diyanet İşleri Başkanlığı Hafızlık Sınavında ,Tarsuslu Öğrencilerden Yüksek Başarı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yapmış olduğu ,2023 yılı 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı.

Salgın surecinin tüm olumsuz koşullarını yaşayan ve uzaktan çalışmak zorunda kalan Tarsuslu öğrenciler, takip eden süreçte deprem nedeni ile 40 gün ara vermek zorunda kalmalarına rağmen hafızlıklarını başarıyla tamamladılar.

Tarsus Müftülüğümüze bağlı Üçelif Kız Kur’an Kursu ile Tarsus Merkez Erkek Kur’an Kurslarından toplam 10 hafızlık öğrencisinden 9’unun hafızlık sınavında başarı göstererek hafızlık belgelerini almaya hak kazandılar.

Öğrencilerden, hafızlığını bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlayan Nisanur Yeniyer’in yanı sıra öğretmenlerinin yaptığı planlama ile en uygun takvim çerçevesinde hafızlıklarını tamamlayan Kübra Yarıcı, Büşra Oğuz, Zeynep Ağırağaç, Mislina Kurtağzı, Elanur Başkaya, Ahmet Yasin Aslı, Lokman Görken ve İbrahim Tekeli 5 Haziran 2023 Pazartesi günü Adana İl Müftülüğünde yapılan Hafızlık Tespit Sınavında başarılı olarak Hafızlık belgesi almaya hak kazandılar. 1 öğrenci ise Eylül ayında yapılacak sınava tekrar girecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster