Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 26 Haziran 2023 135 Görüntüleme

“ÜLKÜ ÇİÇEKLERİ ” MUHTEŞEM BİR TÖRENLE MEZUN OLDU

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği ” Ülkü Çiçekleri Eğitim Öğretim” Programının 13’üncüsü muhteşem bir ” Mezuniyet Töreni ” ile sona erdi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek’in konuşmasında, 13 yıl önce başlatılan bu projeye emek veren tüm Ülkü Ocakları ve hocalara teşekkür edildi.

Başkan Ahmet Bebek, Türk gençlerini X, Y, Z gibi kategorilere ayıran, ayrıştırmaya çalışan ve farklı siyasi vizyonlara katmaya çalışanlara tepki gösterdi.

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek Konuşmasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin sözlerini hatırlatarak,” Türk gençlerini şerefli, onurlu ve hasiyetli Türk Milleti’nin evlatları” olarak gördüklerini vurgulayarak devam etti.

Bebek, bu fikir ve ülkülerin peşinde olduklarını, gençlerin gelecekte Türkiye Cumhuriyeti Devleti için fikir, bilim, edebiyat, sanat, kültür ve tarih alanlarında en güzel yerlerde olacaklarına inandıklarını belirtti.


Konuşmasının sonunda, evlatlarını kendilerine emanet eden velilere teşekkür ederek haklarını helal etmelerini diledi.

Başkan Ahmet Bebek’in konuşmasının ardından, ” Ülkü Çiçekleri ” programına katılan öğrencilerin koru ve halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.


Gösterinin ardından mezun olan öğrencilere mezuniyet diplomaları takdim edildi. Program, öğrencilerin Ülkücü Yemini ederek son buldu.

Bu anlamlı etkinlik, Tarsus Ülkü Ocakları’nın gençlere değer veren, milli ve manevi değerlerin önemini vurgulayan çalışmalarına bir örnek oluşturdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster