İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 1 Mayıs 2023 138 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ‘MEHMET EMİN EKMEN TARSUS’TA KONVOYLA KARŞILANDI’

Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen (DEVA Partisi) çalışmalarına ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

29 Nisan 2023 Cumartesi Çamlıyayla da Deva Partisi İlçe Binasının açılışından sonra Tarsus Girişinde yüzlerce aracın konvoyu ile karşılandı.


KONVOY EŞLİĞİNDE TARSUS GEZİLDİ

CHP listesinden seçime giren Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen çok sayıda aracın eşlik ettiği konvoyda Tarsus’u selamladı. Konvoyun ardından Tarsuslu bir iş insanın düzenlediği davete kayılan Ekmen yaptığı konuşmada ; Tarsus’ta programda çok güzel bir karşılama ile karşılaştık, ben Mersin İl Başkanım Sedat Topuoğlu ‘na, Tarsus İlçe Başkanım Hasan Atay ‘a, Çamlıyayla İlçe Başkanım Orhan Temir ‘e Toroslar İlçe Başkanım, Sultan Aydoğan ‘a, Mut İlçe Başkanım, Tugay Özdemir ‘e Yöneticilerimize ve Değerli partililerimize çok teşekkür ediyorum dedi. Ekmen sözlerine, Karşıla güzel, konvoy güzel, toplantılar güzel ama seçim, oy vermeyi düşünmeyenleri iknasıyla kazanılacağının altını çizdi.


CHP TARSUS İLÇE BİNASINDA BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ

Konvoylu bir şekilde Tarsus Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Binası önüne giden Mehmet Emin Ekmen ve Deva Partisi teşkilatını Chp Mersin Milletvekili Adayları Leyla Serin Kınık, Gülcan Kış, Chp İlçe Başkanı Ozan Varal, Chp Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Chp Tarsus Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, Chp Mersin Büyükşehir Meclis Üyeleri Ali Uyan, Ünzile Kuru, Ali Boltaç, Parti Yöneticileri ve Partililer Karşıladı. Chp Tarsus İlçe Binasındaki toplantı salonunda buluşan vekil adayları, Yaptıkları kısa açıklamalarda birleşe birleşe kazanacağız denildi. Sohbetin ardından program hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster