İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Yaşam 12 Şubat 2024 34 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, HAYIR ÇARŞISI’NIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, İl Müftülüğünün girişimleri ve hayırsever vatandaşların destekleri ile ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunulmak üzere kurulan Hayır Çarşısı’nın açılış törenine katıldı.
Vali Pehlivan, gıda, temizlik, giyim ve tüketim malzemelerinden oluşan ve ilerleyen dönemlerde ürün yelpazesinin daha da genişleyeceği Hz. Mikdat (Muğdat) Camii’nde kurulan, deprem zamanında da önemli hizmetleri bulunan “Hayır Çarşısı”nın açılışında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Açılış programına; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Müftüsü Aydın Yığman ve Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve çok sayıda yardımsever katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster