İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 1 Mayıs 2023 134 Görüntüleme

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, CHP TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Adayı Gülcan KIŞ, Leyla Serin KIRIK ve (DEVA Partisi) Mehmet Emin EKMEN, 29.04.2023 cumartesi saat 15:00’da Chp Tarsus İlçe Binasında bir araya gelerek buluştu.


Coşkuyla karşılanan adayları Chp İlçe Başkanı Ozan Varal, Chp Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Chp Tarsus Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, Chp Mersin Büyükşehir Meclis Üyeleri Ali Uyan, Ünzile Kuru, Ali Boltaç, Parti Yöneticileri ve Partililer Karşıladı. Adayları bir araya getiren Chp Tarsus Buluşmasına Başkanlık yapan Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ; Birleşe Birleşe Kazanacağız dedi ve adayları tanıtarak söz verdi.

LEYLA SERİN KIRIK ; sözlerine Tarsus yine muhteşemsiniz diyerek başladı, Birlikte seçim çalışmaları yürüttüğümüzden dolayı mutluyuz gururluyuz, Kalkınmaya yönelik siyasal anlamda bir çalışmaya yönelik bir meclis olacağına benim hiç şüphem yok, 6 Masa olarak millet ittifakı olarak bunu yapa bileceklerinin altını çizdi.


GÜLCAN KIŞ ; sözlerine inan Tarsus’a gelirken böyle bukar güzeli heyecanlı bir toplulukla karşılaşacağımı biliyordum ama, bu heyecanın Tarsus’un her sokağında, her mahallesinde de aynı heyecanı yarattığını düşünüyorum hepinize çok çok teşekkür ediyorum dedi.


Mehmet Emin EKMEN, (DEVA Partisi) sözlerine son 15 gün içerisindeyiz, Bu çoşkulu kalabalık, niçin birada olduğumuzu neye son vermek istediğimizi, nasıl bir Türkiye hayal ettiğimizi ve kampanya sürecinde ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Oy vermeyi düşünmeyenleri ikna edilmesi gerektiğinin altını çizdi.


Yaptıkları kısa açıklamaların ardından Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal tekrar birleşe birleşe kazanacağız dedi ve buluşma programı hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster