İçel
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 10 Şubat 2023 128 Görüntüleme

Depremin 5.’inci gününde Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde 5’inci güne girildi. Çöken binalarda mahsur kalanları kurtarmak için başlatılan çalışmalar sürerken, son durum dron ile havadan görüntülendi. Videoda birçok binanın çöktüğü ve ağır hasar olduğu gözüküyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili derinden etkileyen deprem Türkiye‘yi yasa boğdu. Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm illerde çöken binalarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için ekipler ilk andan itibaren yoğun mesaiye başladı.

KAHRAMANMARAŞ’TA DURUM HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Çalışmaların 24 saat aralıksız devam ettiği illerden depremin merkezi Kahramanmaraş’ta son durum havadan görüntülendi. Binaların enkazlarının yer adlığı görüntüler de şehrin durumunu gösterdi. Şehrin bir çok noktasında devam eden çalışmalar ise, kayda alındı.

FARKLI FOTOĞRAFLAR KAYDA ALINDI

Fotoğraflarda, vatandaşların bir umutla çaresiz bekleyişi, enkazlardan yakınlarının fotoğraflarını kurtaranlar da yer aldı. Araçların ve binaların enkaza dönüştüğü fotoğraflara, ekiplerin kurtarma çalışmasını izleyenler de yansıdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster