Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 28 Şubat 2024 37 Görüntüleme

CUMHUR İTTİFAKI’NDAN AKKOZA’YA DAVET ZİYARETİ

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, şehrin geleceği için önemli projelerin tanıtılacağı bir etkinlik olan “Proje Tanıtım Toplantısı” düzenleyecek.
Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Meclis Üyesi Adayları Serkan Akkaya ve Önder Erdoğan ise bu etkinliğe Akkoza Medya Grubumuzu davet etmek için ziyaret gerçekleştirdiler ve “Proje Tanıtım Toplantısı” davetiyesini Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu’na takdim ettiler.Serkan Akkaya ve Önder Erdoğan, 28 Şubat 2024 Çarşamba günü, Tarsus Aşiyan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantının, Tarsus’un kalkınması ve gelişimi için vizyoner projelerin sunumunu içereceğini belirtti.
Akkoza Medya Ceo’muz Hasan Selenoğlu nazik ziyaret ve davetlerinden dolayı Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Meclis Üyesi Adayları Serkan Akkaya ve Önder Erdoğan’a teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster