Ana Sayfa Gündem, Politika, Sağlık, Siyaset, Tarsus 28 Şubat 2024 33 Görüntüleme

DURSUN ARSLAN “MÜCADELEMİZ ENGELSİZ BİR TARSUS”

Cumhur İttifakı’nın Tarsus Belediye Meclis Üyesi adayı Dursun Arslan için Empati Cafe’de düzenlenen aday tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü

27 Şubat 2024 Salı günü, saat 11’de gerçekleşen etkinliğe Tarsus Engelliler Platformu Başkanları ve üyeleri, Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, AK Parti İlçe Başkan Vekili Hasan Say, Önceki Dönem Belediye Başkanı Şevket Can, Önceki Dönem MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Meclis Üyesi adayı Dursun Arslan, Tarsus’ta yaklaşık 40,000 engelli bulunduğunu belirterek, bu engelli vatandaşların tamamına hizmet etmek için aday olduklarını vurguladı. Arslan, toplantıyla birlikte Tarsus Engelliler Hareketi’ni başlattıklarını dile getirdi.


Aday tanıtım toplantısında, Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Tarsus’un engelli vatandaşlarının ihtiyaçlarına odaklanarak, onların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bir yaklaşım sergiledi.

Dursun Arslan:“Tüm engelli ve özel kardeşlerimiz için,engelsiz bir Tarsus için, Tarsus Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak artık bizde varız” dedi ve “Tüm Engelli Dernek Başkanları ve üyeleri adına bizi fark eden, sesimizi duyan Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Sayın Mahmut Tat ,MHP İlçe Başkanı
Sayın Fatih Yıldırım ve Ekibine Ak Parti Tarsus ilçe Teşkilatına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. ENGELLERİ SEVGİYLE ÇALIŞARAK AŞACAĞIZ “ diyerek teşekkürlerini iletti.
Cumhur İttifakı’nın Tarsus Belediye Meclis Üyesi adayı Dursun Arslan, engelli vatandaşların sesi olmayı ve onların yaşamını kolaylaştırmayı amaçladığını dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster