İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 13 Mart 2024 36 Görüntüleme

Cumhur İttifakı Adayı Mahmut Tat, Yeni Mahalle’de İftar Yemeği Programı Düzenledi

MAHMUT TAT : “Birliğimiz Daim Olsun”

Tarsus’un Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mahmut Tat, yoğun katılımla gerçekleşen bir iftar yemeği programı düzenledi. Yeni Mahalle’de gerçekleştirilen bu etkinlikte, Mahmut Tat, hemşehrileriyle bir araya gelerek ekmeklerini ve sofralarını paylaştı. Programın ardından Tat, katılımcılara hitaben, “Çok kıymetli hemşehrilerimizle ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, İftarımızı muhteşem bir kalabalık ile beraber yaptık. Birliğimiz daim olsun.” şeklinde konuştu.

Yemek programının sonrasında, Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin mahallelerinde ortak bir mahalle toplantısı düzenlendi. Bu etkinliğe, Cumhur İttifakı’nın ilçe başkanlarından Fatih Yıldırım ve Abdurrahman Altınsucu, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı, Mersin İl SKM Başkanı Tolga Arslan, önceki dönem Milletvekili Baki Şimşek ve önceki dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can gibi önemli isimler de katıldı. Toplantıya halkın yoğun ilgisi, programın önemini bir kez daha gösterdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster