İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 13 Mart 2024 28 Görüntüleme

İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 103. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

12 Mart’ta, İstiklal Marşı’nın kabulü ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un anısını yaşatmak amacıyla bir anma programı düzenlendi. Program, Şehit İshak İlkokulu Esra Şemsi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Sarpkaya Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen bu etkinlik, 12 Mart’ın İstiklal Marşı’nın kabul edilmesinin yıldönümü olması sebebiyle önemliydi.

Katılımcılar, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıl dönümünde milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle anma fırsatı buldular. Programda, milli marşımızın önemi vurgulanarak, Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı bu eşsiz eserin milli bilincimizdeki yeri ve değeri üzerine konuşmalar yapıldı.

Etkinliğe katılanlar, milli şairimizin eserini anlamak ve onun vatan sevgisi ile dolu duygularını yeniden yaşamak için bir araya geldiler. Bu vesileyle, İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının yıl dönümünde, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster