İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 23 Kasım 2023 86 Görüntüleme

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN: “ÜLKEYİ İLERLETECEK ADIMIN İLK BASAMAKLARINDAN BİRİDİR ÖĞRETMEN”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, tüm öğretmenlerin günlerini kutladı.

Kutlama mesajına Atatürk’ün sözleriyle başlayan Başkan Selahattin Şahin, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ne demiştir; “Unutmayın bir milleti kurtarmanın, refah seviyesi yüksek mutlu bir toplum kılmanın yolu milli eğitime verdiği önem ve değerden geçer…”

Öğretmenlerimize gereken değeri ve saygıyı göstermeliyiz ki, onlar da gönül rahatlığı ile bizim geleceğimize sahip çıksınlar. Ülkeyi, milleti yükseltecek ve ilerletecek adımın ilk basamaklarından biridir öğretmen” ifadelerini kullandı.

Başkan Selahattin Şahin, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize, ülkesine faydalı bireyler olmaları için gerekli bilgi, beceri ve davranışları kazandıran, başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk‘ün işaret ettiği hedefe kilitlenmiş, ilke ve devrimlerine; laik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti ne gönülden bağlı, aklın ve bilimin üstünlüğünü benimsemiş tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster