Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 23 Kasım 2023 65 Görüntüleme

ÖĞRETMENLERDEN TOPLUMA CAN VEREN KAMPANYA !!!

“ÖĞRETMENDEN CANSUYU” KAN ve PLAZMA BAĞIŞ KAMPANYASI
Tarsus Kaymakamlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediği etkinliklerle öğretmenleri unutulmaz bir gün yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerden biri de Kızılay’a “Öğretmenden Cansuyu” adlı kan ve plazma bağışı kampanyası oldu.
23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 10.00’da gerçekleştirilen etkinlikte, Tarsus’un değerli öğretmenleri, Kızılay kan alma noktasında bulunan “Yarenlik Alanı”nda bir araya geldi.
“Öğretmenden Cansuyu” kampanyası kapsamında öğretmenler, kan ve plazma bağışında bulunarak hayat kurtarma noktasında önemli bir adım attılar.
Tarsus’ta düzenlenen bu özel etkinlik, öğretmenlerin sadece eğitim alanında değil, topluma sağlık ve yardım konularında da duyarlılıklarını ortaya koydukları anlamlı bir gün olarak kayıtlara geçti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Başkan Seçer’in Acı Günü

Başkan Seçer’in Acı Günü

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster