İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 5 Nisan 2023 137 Görüntüleme

CHP Mersin Milletvekili A. Adayı NURCAN YILDIZ ; Depremin üzerinden 2 ay geçti. Yaraları sarması gereken hükümet sorumluluklarını yerine getirmedi, getiremiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Modelist – Sanayici Nurcan YILDIZ, Çalışmalarına ve ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Depremzede olarak Mersin’de yaşayan depremzedeleri ziyaret etti.
Ziyaretten sonra bir paylaşım yapan Yıldız şunları söyledi; Depremzedelerimizi ziyaret ettim. Depremin üzerinden 2 ay geçti. Yaraları sarması gereken hükümet sorumluluklarını yerine getirmedi, getiremiyor. Mersin’imiz deprem bölgelerinden büyük göç aldı. Yaralarımızı halk olarak el birliği ile sarıyoruz. #sanasöz birlikte başaracağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster